A szegénységgel kapcsolatos ámokfutása révén ismért rivalda fénybe került a Magyar Ugar és a Fideszes Bestiárium egyik TOP 10-es fenevadja, Hegedűs Zsuzsa.

Hegedűs Zsuzsa az a fideszes csúcspojáca, aki páratlan erőszakossággal párosuló arroganciájával képes kiemelkedni az amúgy is erős fideszes mezőnyből. A 444! fentebb linkelt cikkéből jól kijön, hogy milyen teljesítménnyel és megnyilvánulásokkal biztosítja Hegedűs kétes értékű csúcshelyezését a posztkomcsi Horror-Magyarország morális és szellemi szörnyszülöttei között.

Azért a Fideszt is remekül jellemzi, hogy a 101 Kiskutya című filmből melyik karaktert sikerült kormánybiztosi címhez, a vele járó milliós havi fizetéshez és kormányzati Audihoz juttatni:

szornyelladezs.jpeg

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr418080164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása