Kovács Zoltán fáradtságos tevékenysége nagyon megihletett: "ha a Fideszt igazmondásra kötelezné egy mesebeli tündér" minisorozat indító darabjának ő lesz a múzsája. Aztán majd meglátjuk, én tudok-e olyan szorgalmas lenni, mint a hatalmas pártállami propaganda gépezet. (Aligha.)

Kovács az angol nagykövetség dezinformációról szóló pódiumbeszélgetését trollkodta úgy végig Krékó Péter kárára, hogy a 888 és Mandiner komment-szekciója a mai napon, soron kívül kérelmezte Orbán pártelnök úrnál (elvtársnál?) a jeles dátum nemzeti ünneppé nyilvánítását.  

A minisorozat alapját adó képzeletbeli történet meg annyi, hogy ha a Fideszt igazmondásra kényszerítené egy mesebeli tündér, akkor pár napon belül már azt olvashatnánk a nevezett személyről a Wikipédia kezdő soraiban:

"Kovács Zoltán (Abaújszántó, 1969. február 9.) magyar történész, politikus, fideszes vezértroll…"

és hasonlóan a "fideszes vezértroll" előzné meg Kovács Zoltán kommunikációs államtitkári titulusát a kormany.hu honlapján is.

(Hogy milyen féligazságokkal operál trollunk, azt a következő posztban jártam jobban körül.)

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr2615326986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Célkereszt 2019.12.01. 07:56:12

El lesz felejtve vagy utcát fognak elnevezni róla.
süti beállítások módosítása