Egyáltalán kik azok a Lenin fiúk? Mert a kommunizmus végnapjaiba belefagyott Kövér Lászlón kívül a fiatalabb korosztályokból elég kevesen tudják, hogy ez mit jelent. Én se nagyon. Pedig én már nem vagyok fiatal, legfeljebb a már egyáltalán nem fiatal és nem is demokratákhoz képest.

narikovi.pngAz önmagában egészen szánalomra méltóan röhejes lenne, hogy Laci bácsinál ’89-ben megállt az óra, és 30 éve rendíthetetlenül kommunistázik, mint valami csendes óceáni szigeten magára hagyott japán katona, akinek elfelejtettek szólni, hogy régen véget ért a világháború.  Röhejes lenne, ha nem ő lenne a Házelnök. Az ország második közjogi méltósága. Helyesebben méltatlansága.

Egy olyan ember, akinek közéleti megnyilatkozásai 90%-ban egy rossz viccnek tűnnek. A Hírcsárda simán közölhetné ezt a szöveget szinte (!!) változtatás nélkül, mert annyira anakronisztikus és önmaga paródiája az egész figura.

Az ellenzék részéről nincsenek érvek, csak gyalázkodások: itt vannak például ezek lilába öltözött buzeráns Lenin-fiúk.

A kommunista, aki kőkeményen kommunistázik. Az eröszakos és intoleráns Lenin bácsi, aki mindent csak élcsapat véget nem érő osztályharcának torz szemüvegén keresztül képes látni, és nem is tud igen másról beszélni sem.

Ja, dehogynem, ha kellően lelazultunk, akkor megtudhatjuk Mandiner interjút végigolvasva, hogy mit gondol a világról ez a  fehér, keresztyén, heteroszexuális férfi (igazmondó tündér on:) bigott, monomániás, fideszes politikai nyomó.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr915462652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása