Be kell vallanom valamit. Én is hiszek egy összeesküvés elméletben. Meggyőződésem, hogy az ártó szándékú gyíkemberek léteznek. Sőt, ezek a gyíklények Magyarországon akarják kiépíteni ojrópai hídfőállásukat, hogy aztán ezeregy éve tépett, aljas árulások ellenére még mindig őszinte és kőkemény kis hazánkon dobbantva törjenek a világuralomra .

Íme hát a leleplezés első fejezete.

Választások közeledtével, amikor a politikai befolyás megszerzéséért zajló őrület kulminál, mindig beindul a gyíkemberek rajzása. Ebben az önkívületi hatalmi bagzásban a gyíkemberek teljesen kivetkeznek magukból és viszonylag könnyen nyakoncsíphetők. 

A hüllővérűek majdnem közös jellemzője, hogy mind mind a verbális aggresszió álhatatos művelői. Amolyan kígyó-bűvölők, akik a repetatív ismétléssel hülyítik be általában mérsékelten intelligens áldozataik. Pesze vannak okos emberek is, akik átlátnak az ócska álcán, de egyéb szempontokat mérlegelve szolgálatukba állnak. Talán csak azt hiszik,  az ellenállás reménytelen.* 

De elég az általánosítgatásból, názzünk meg közelebbről néhány egyedet:

Harács: A gyíkemberek beltenyészeti csúcsmodellje csodálatos gazdagodása miatt került nem vágyott rivaldafénybe. Pár bebukni látszó hazugság, és máris hallom lelki füleimmel, ahogy a híresen pártatlan Fritz Tamás elkeseredett felvonít, mennyire elviselhetetlen számára ez a következmények nélküli ország.

Mordor Ura: a képlet egyszerű, ha veszélyben érzed magad támadj. Ha valaki ellen koncepcióseljárást akarsz indítani, vádold meg áldozatod koncepciós eljárással. Mert ez tényleg az az ország, ahol civilek irányítják. Hirtelen nem is tudom, hogy került a végén homok a gépezetbe

Az Elnyomás Kivénhedt Napszámosa meg szépen odanyilatkozott, hogy hát "a demokrácia nem más, mint a többség diktatúrája". Ezzel a hatalmas okosságal csak két gond van. Hogy ez az EU nevű szörnyeteg testén főleg csak Magyarországon meg Romániában igaz. Másrészt a 45% soknak ugynak sok, de  csak hatalmi machinációk sorával lesz többség. (Másoknak persze más gondjaik is vannak.)

Na de annyira kifutottam az időből, hogy a mezei orkokra már nem is jutott...

 

(*Meg persze ennek az irónikus metafórának is megvannak a korlátai. Csipkelődésnek, gőzkieresztésnek ugyan megteszi, de a valóság teljes megragadására messze nem alkalmas.)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr436748613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval a bircaman · http://maxval.co.nr 2014.10.01. 09:02:50

Sok összeesküvés-elmélet mögött rejlik igazság...
süti beállítások módosítása