Inkább nevetek, de azért ez nem olyan jóízű.

Ebből is lehetne egy rovatot csinálni. És itt egyből két légyre is rámegyünk.

A parlamenti öninterpelláció egy igen sajátosan visszataszító műfaj. Nem véletlen, hogy a fél magyar sajtó, nem is hajlandó asszisztálni ehhez a parlamentarizmussal visszaélő, silány kormányzati propagandához. Ja persze, nem élni a kormányzati hatalom adta erővel: gyengeség, de csak a liberális demokrácia gyenge, a fasiszták meg kemények. Persze én csak Mussolinit idéztem. A magyar valósággal való bárminemű hasonlóság ...

Bayer Zsolt meg hozza a formáját, ezt tudja. Az meg csak a ráadás, hogy Szily Lászlót az ország elhagyására való felszólítással egyben a hírhedt gyurcsányi mondatokat idézi. Neki persze szabad, amiért Gyurcsány hazaáruló. A kettős mérce verhetetlen bajnoka a hazai áljobboldal.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr857565948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása