Ha Magyarországra jössz, közelről tanulmányozhatsz egy pocsék demokráciát.

Ha Magyarországra jössz, élőben tapasztalhatod meg, hogy milyen is az EU egyik vakvágányra futó országában az élet. (Amúgy nem olyan rossz, mert ez nem Irak és nem is Donyeck megye, de nem is Tokió és még csak nem is Csehország.)

Ha Magyarországra jössz, már nem a Visegrádi Négyek egyik legmenőbb országába érkezel, hanem belépsz a Balkán kapuján: éles és érzelmekkel teli, de gyilkos is errefelé az élet.

Ha Magyarországra jössz, nemzeti konzultáció címmel kormánypropagandát etetnek veled, abból is egy aljasabb fajtát.

Ha Magyarországra jössz, még nyugodtan élvezheted is, turistaként csak alig észrevehető percekre büntet meg az itteni politikai élet. 

Ha Magyarországra jössz bevándorlóként, akkor jobb ha hozzászoksz, hogy ellened irányuló kampánnyal próbálják meg a korrupcióról, a hozzá nem értésről, és a politikai elnyomásról elterleni a figyelmet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr27547752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.17. 05:43:00

Mo. ma Európa élvonalában van a jövőért vívott harcban. Ez fontosabb mindennél. S ez az oka az ország elleni hecckampánynak.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2015.06.18. 07:33:14

@maxval bircaman szerkesztő: :)))) "és hamarosan a nemzetközi kommunizmus legyőzi a kapitalizmust."

Amúgy szerintem bérkommentelő vagy és a feladatod, hogy mindenhova betold ezt a két-háromsoros propagandát, kábé nulla érveléssel. Ennek megfelelően törölni kéne és foglak is néha. Másrészt néha van kedvem vitatkozni veled, és mint most is kifejezetten sikeresen állítod elő önmagad - a fidelitasos kommentdorid - paródiáját.

Aki akarja megtekintheti szorgos munkád nyomát a lement posztok alatt.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2015.06.21. 00:31:47

@maxval bircaman felelős szerkesztő: véletlenül túl gyorsan töröltelek ki. Nem azért, mert nem vagy liberális, hanem azért mert unlak. Persze, elismerem, ez szemétség is valahol.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.21. 07:50:43

@naphegyi vince:

Ha igazi liberális vagy, törölnöd kell. Az igazi liberális nem tűr ellenvéleményt.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2015.06.21. 12:15:57

@maxval bircaman felelős szerkesztő: az ellenvélemény az azért több, mint 2 rövid mondat, ami vagy orbánt vagy a fideszt dícsőiti. ez sokkal inkább üres propaganda, kb. bérkommentelés
süti beállítások módosítása