Gazda Albertnek volt egy másik fontos cikke is mostanában, de a részletesebb utánagondolni nem lesz időm. Az írás a magyar-magyar megosztottságról és a nemzeti minimumról szólt. Ez szerintem egy nagyon fontos téma így  a cikk még jobban is megfogott, mint a nemrég reblogolt írás.

Amúgy meg köszi, Albert: blogom ez évi legnézetebb bejegyzése tulajdonképpen 80%-ban a te írásod.

*

Tölgyessy Péter Indexen megjelent két részes elemzése is megérne egy hosszabb rácsusszanást. Illetve vázlatban van is már valami, csak nem egyelőre nem akarok még egy reblog típusú bejegyzést. Szóval Tölgyessynek egy rakás jó meglátása van a monstre írásban. A meglátások egy része nem túlzottan új, visszhangozza korábbi HVG-s és origos írásait. Ami viszont újdonság, hogy mintha Tölgyessy-t is elkapta volna az új rendszerváltozás lehetőségének ígérete.  "Rajtunk múlik" talán csak egy ügyes szerkesztői kiemelés, de akárki is követte el, van benne egy erős, és számomra rendkívül kellemesen borzongató, mozgosító éle is.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr487027549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása