Micsoda meglepetés: a szerda este átfutott cikkek között két Válasz.hu cikk is szerepelt, és az érdekes címekhez értelmes, kritikus tartalom is társult. Két tanulság van: képes valódi jobboldali újságírásra is a Válasz. Ez látszólag csak egy, de a nem fidesz-hívő jobboldaliság felbukkanása az újságban és az értelmiségi véleménycikkekre, vagyis az újságírásra való képesség létezése, az nekem két külön tanulságnak számít.

Három hatalmas öngól a Fidesz-től: "Két hatalmas öngól után összeszedte magát a párt kommunikációs csapata, hogy lőjön egy minden korábbinál hatalmasabb, hálószaggató öngólt." Ez nagyon találó megállapítás mind a drogtesztről, mind a PODESZ kommunikációs és népszerűségi zuhanórepüléséről. És a kemény az, hogy mire vasárnap estére sikerül másodjára is a poszthoz ülnöm, megvan a negyedik öngól is.

Tiszteletet a magyaroknak! - a nép bölcsességével azért szerintem vannak gondok. De részben azért van benne igazság. Hogy a bölcsességre egy a cikkben nem szereplő példát mondjak: 2006-ban a nép bölcs volt és a túl nagyot hazudó Fidesz helyett a kisebbet hazudó Gyurcsányt választotta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr36974063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása