Szeretett Vezérünk, a Kárpátok Új Géniusza megint nagyon odaverte magát a Kossuth Rádiónak adott interjújában:

“A mindenkori magyar miniszterelnök olyan mélyen belelát az európai politikába, hogy muszáj a tusnádfürdőihez hasonló előadásokat tartania, vállalva az ezzel járó konfliktusokat.” - olvasom a 444-en. Csak fogom a fejem, és kínomban röhögcsélek. Ezekre a pocsolya mélységű meglátásokra aztán tényleg hatalmas szüksége van egész Európának, hisz ez a posztszovjet térségben megszokott szellemi fényesség nem világíthat csak kicsiny - no de milyen erős !! - hazánk határain belül.

Aztán ott van még a látványos Oroszországhoz dörgölőzés. Az orosz imádat mögött inkább a paksi horrorberuházás féltése állhat, de azért felvetés szinten beugrik más is. Hiába hangzik totálisan őrültségnek, és szerintem sem igaz, hogy Orbán orosz ügynök lenne, csak közben meg néha baromira úgy néz ki. Az igazságot akkor már leginkább ez a cikk közelíti a legpontosabban. 

A történet zárásaként megjött a tökös válasz is a litván külügyminisztertől, hogyan is kell frappánsan válaszolni az Orbán kocsmai okosságaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr676608327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása