Le vagyok maradva kissé. Már vagy másfél hete történt, hogy megfeneklettek az E2014 és az MSZP közötti tárgyalások. Aztán kedden borították az asztalt Bajnaiék, és az MSZP elkezdett rikácsolni, és nagyon meg volt sértődve, hogy ilyen szemétséget anno még az SZDSZ sem csinált velük.

És ez volt a kulcsmondat. Az SZDSZ bizonyos szempontból a minta, őket is milyen szépen bedarálta az MSZP, hasonlóan be fogja, be akarja majd darálni Bajnaiékat is.

Aljas szivárogtatás volt! De mit is szivárogtattak, meg mitől akkora szemétsége ez. Egy hét múlva már semmire sem emlékszik egy közepesen hevy polparlé user. De az azért megvan, hogy a 2010 előtti szar világ visszatérését nem kívánó E2014, a 2010-hez képest csak egy Gyurcsánnyit változott MSZP elnökét nem akarja listavezetőnek. No de még egy ilyen szemétséget!! Vagyis hát mitől lenne szemétség, ami valójában tök logikus. Egy lista? Talán hatékony, de legalább annyira arcvesztő. Minek kellene hát meglépni.

Szóval ez egy helyzetet kihasználni akaró, szándékos műbalhé volt. Az MSZP annak idején az SZDSZ-t is imádta így ekézni. És amúgy rendkívül ügyesen ekézte is. Mert a nagyképű, de amúgy kiüresedő SZDSZ-t lehetett is. Hogy Bajnaiékkal más-e a helyzet, az majd kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr305497382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása