Na nem az enyém. Hanem a Szily Lászlóé. Mert ha nem erre mondják, hogy sűrű leírás, akkor felesleges volt kitalálni ezt a kifejezést, és az egész szocilógiai hókuszpókusz csak ócsak szemfényvesztés. (Antropológiai amúgy.)

1.  Van benne egy egész érdekes Káel Csaba - Na és ezt tudtad? Persze, hogy nem, de ez azért kemény, hogy a két ... "...kétmillióan vagyunk" ... szóval a két exZ+-os killert.  Nevet nem mondok. Nem érdemlik. Meg annyira azért nem fontosak, hogy itt névvel szerepeljenek. 

2. Aztán meg vissza lehet innen fejteni az összes fontosabb alkotót  - nem mintha egy csepp energiát is fektettem volna akár egy felkutatásába is, hanem csak aki szembe jött, de legalább jól hangzik -, akik rámixeltek Ormány Viktor aug. 20-i rockabilijére.

És persze nem az a kurvára gáz, ahogy táncol, hanem az, amit ezzel az országgal tett és tesz.

3. Végül egy kis fricska, de az még poszt elején. Mi meg törhetjük a fejünk, hogy vajon a Kaminski Fáni, vagy a Havasi Berci akarta-é ezzel a retikülből/zakózsebből elkapott videóval letarolni a facebookozó nyugdíjasokat, valami olyan felkiáltással hogy: nesztek vén buzeránsok, ilyen lazán táncol a főnök. Rázzátok ti is velünk a járókeretet népünk nagy közös ünnepén.

De rájöttem, hogy lehet, hogy más az üzenet: "Látjátok, a Főnök is igazi közülettek való, ő is csak egy bénán táncoló kádári kisember. Miközben már 90 ezer bevándorló nyomja a vállát, meg a haldokoló Nyugat is a rohadó demokráciáival.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr107734598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása