Bunkó Pista bácsi megint annyira ügyi volt.  Már rég villantott nagyot, ezért ideje volt újból demonsrálni, hogy ő csak címét tekintve főpolgármester, de lelkében ő inkább Budapest elsőszámú bigott házmestere kíván lenni. Tarlós már attól is régivágású úriembernek hiszi magát, hogy kezitcsókolommal köszön és nem jónapot elvtársnővel.
Egy kivénhedt primadonna, aki egész élete során végig nagyon meg van sértődve kellően el nem ismert zsenialitása miatt. Tarlós a sok tökfej közül nem azzal tűnik ki, hogy korlátait felismerni képtelen - ezzel a betegséggel vagy millióan küzdenek idehaza. De hogy valaki korlátoltságára még ennyire büszke is legyen... na, az tényleg kiemelkedő. Általában az ilyen kiemelkedően középszerű, ámde rivaldafényre ácsingozó figurák verik magukat a bulvármédia valóságshow-iban is. Csak a valósáshowk-nak nagy előnye, hogy bármikor ki lehet őket kapcsolni és nem az én adómból fizetik az ilyen kegyelmet nem ismerően nagy kreténeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr137524168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.08. 04:56:28

Tarlós az utóbbi idők legjobb polgármestre. Politikailag maxiomálisan független, szakember, erkölcsös ember, aki nem hayja megfélemlíteni magát. Ezért gyűlölik őt a ballibák.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2015.06.08. 22:32:22

@maxval bircaman szerkesztő: röhejes vagy: a fidesz frakcióval a háta mögött, minimális dellenzékkel való együttműködéssel neked "politikailag maximálisan független".
Szakember miben is? Főiskolai végzettségű építő- v. építészmérnökként, aki 25 éve hagyta el a pályát, már semmiben sem szakember. Az ilyen pitiáner gyűlölködők eleve csak az amúgy - a gyűlöleteiken és korlátoltságokon túl - normális, itt: erkölcsös kategóriában futhatnak. Ez eleve egy b-liga. Bármilyen humanistának fáj, ha egy b-ligás tölt be egy komoly vezetői posztot. Persze a fideszesen-emeszpésen szériakorrupt meg a c-liga. Mészáros Lőrinc meg maga K-liga

maxval bircaman felelős szerkesztő · http://bircahang.org 2015.06.09. 05:39:41

@naphegyi vince:

Függetlenebb az eddigieknél. Demszky elsősorban pártpolitikus volt, Tarlós nem az.

A munkája igazolja szakemberségét.

Gyűlölködés? Hol?
süti beállítások módosítása