Az USA üti a magyar kormányt. Üssék. Nem az én kormányom, pedig magyar vagyok.

Ha ez egy igazi demokrácia lenne, akkor fájna, ha magyar kormányt ütik. De ha az orbánizmust, a magyar pocsék demokráciát és az azt kiépítő pártállamot ütik, hogy hagyja már abba, forduljon már tisztességesebb irányba, akkor még örülök is. Ha a a Podeszt ütik, nekem dolgoznak az amcsik.

Örülök mert Magyarország első számú elnyomóit ütik, és ez most inkább felül fáj, és nem pedig lenn. Nem ettől lesz idelenn rosszabb. (Ez még akkor is igaz, ha messze nem én vagyok a társadalom alja.)

Egy korrupt, demokráciát elsorvasztó társaságot ütnek. Ez még akkor is igaz, ha azok, akiket leváltottak szintén korruptak voltak. És inkább csőd-demokraták, mint demokraták voltak, de ők már ahogy korábban nyomták nem térhetnek vissza. Viszont ez már egy másik történet, amibe most nem kezdek bele.

Nem felhőtlen az öröm, mert ilyenkor azért Magyarország is kap, de most szerencsére a rosszabbik fele.

'56-ban nem jöttek segíteni az amcsik, legalább most jönnek. Nem ők fognak itt demokráciát csinálni, hanem mi magyarok, de azért elkél a segítség.

(Részlet egy magyar pesmerga naplójából.)

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr696812297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.02. 07:43:59

Ha valaki annak örül, hogy a nép által megválasztott vezetést külföldi erők akarjék leváltani, az beteges gondolkodásra vall...

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2014.11.02. 21:10:10

@maxval birca hozzászóló: Ezt a hányadik kerületi fidesz netcsicskása üzeni?

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2014.11.02. 21:21:19

"nép álatal megválasztott vezetés", az éppen annyira hiteles mint a Népköztársaság, meg mint a 45%-os kétharmad

nyomikám, belföldi erő vagyok, legfeljebb a segítség külföldi, amerikai és európai. te is belföldi vagy, akárcsak Kádár, Rákosi és a komcsik, vagy Horti és Szállasi. neked is van segítséged külfölről, ami orosz. és egy újabb vereség hazádnak, mert hülyék vagytok.

maxval birca hozzászóló · http://bircahang.org 2014.11.03. 06:21:44

@naphegyi vince:

Tehát Mo-n nem voltak legitím és szabad választások az utóbbi 25 évben?

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2014.11.04. 22:45:10

voltak, de az utolsó választással már komoly gondok voltak. nem népakarat kifejezését szolgálja ugyanis a rendszer, hanem a legnagyobb párt túlerősítését.

gondolom a vonatkozó EBESZ jelentést sem sikerült felfognod, a választási rendszerrel vannak komoly problémák, így a legitimitása is megkérdőjelezhető
süti beállítások módosítása