Szerintem se. 

És jól esett, amikor a !!444!!! oldalán ez az állítás úszott be a monitoron. Akkor még se csak én álmodozom, egy számomra hiteles, a magyar átlagnál sokkal objektívebb szemlélő szerint is van még lehetőség. Tölgyessy szerint lehetőség, szerintem remény.

Remény, mint amit Bajnai Gordon mantrázott azon a szép 2012. októberi napon. Mantrázni mantrázta, a készpénzre váltással, hogy stílszerűek legyünk, adós maradt. De legalább megpróbálta és próbálja. 

Tölgyessy mondott pár érdekes dolgot. Ebből az egyik a következő volt.

"Jelenleg nincs is olyan párt a piacon, amelyik nyíltan Nyugat- és kapitalizmusbarát lenne, ilyesmit még Bajnai is csak óvatosan állított." 

Megint csak egyet értek.  

Bajnai Együtt-PM-jében, a 4-ből 3 brigád, béndzsán baloldali, nem csoda, ha nem tud velük Bajnai jobbközépen szavazókat szerezni. De ebből én levonok egy további következtetést is. Szerintem nagyon ráférne Bajnaira egy 5-ik, karcosan nemzeti liberális támadósor.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr625524376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitmiért? 2013.10.04. 20:26:51

Sajnos lefutott. A Fidesz bűnbanda bebiztosította ezt mar a magára szabott választási törvénnyel. Es ha ez még nem elég meg kell nézni mi van most Baján, háborús helyzetet provokálnak ki. A hatalmat nem fogják vér nélkül átadni.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2013.10.05. 16:55:01

@mitmiért?: De még ha lefutott is, akkor is a minél jobb eredményért érdemes küzdeni

mitmiért? 2013.10.05. 19:38:03

@naphegyi vince:
Nem! Mert ezzel legimizalod az előre elcsalt választást ! De egyebkent értem mit mondasz. Peace :-)

barany 2014.09.22. 17:39:50

Tölgyessy egyre gyengébb. Szinte árnyéka önmagának. Közhelyeket pufogtat. Országosan -még Gyurcsány szerint is- a narancsszín lesz az uralkodó. A fővárosban Tarlós valószínűleg óriási győzelmet arat. Még a ballib hívek egy része is rá fog szavazni, mert (1) többet tett 4 év alatt a fővárosért, mint Demszky 20 év alatt, (2) dühösek saját politikusaikra, "balfácánkodásuk" miatt. (Például Falus jelölése, vagy a töméntelen ellenjelölt indulása.)
Mellesleg miért "előre elcsalt" a választás? Savanyú a szőlő, kedves elvtárs!
süti beállítások módosítása