Hatalmas öröm, főleg a fideszes nagyiknak, akik boldogan nyilatkoznak arról, hogy miért is szeretnek a Gyülibe járni.

Jókat röhögök, amikor megtudom hogy Budai Gyula kiváló munkát végez, bár ennek a kiváló munkának a sajátja, hogy kevés. Hát bizony ez a kiváló eredménytelenség afféle általános szakpolitikai mission is lehet, annyira univerzálisan jellemzi a fülkeforradalom utáni első két évet, mint ahogy jellemzi ez a mondat is a mindennek örülni is képes, boldog alattvalókat.  

Sajnos valós, ám rendkívül dühítő eredményességet csak a hatalomkoncentrációban, a pártvállalkozók finanszírozásában lát, aki nem totál hülye. A többi esetben, még épp elméjű pártszimpatizáns is csak neki tetsző, de objektív mércék alapján nem különösebben sikeres átalakításokat lát. De ha a magyar valóságot a maga komplexitásában érzékelő embereket akarunk látni, akkor keressünk inkább más videót.

Láthatóan az Orbán-rajongókat csak annyiban érdeklik a tények, mint ahogy a közvéleménykutatásokhoz állnak a riport szerint, a rossz híreket nem kell elhinni. Olyanok amúgy nincsenek is a Kedves Vezető viszonylatában. Szóval én is csak egy pohár vizet kérnék, és még később eldöntöm, hogy magamra öntöm, vagy inkább megiszom, hogy el ne ájuljak a nagy áhitatban!

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr804078158

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Emberarcú kapitalizmus – nálunk? 2012.02.08. 13:22:31

Nem a kapitalizmus szüntette meg a nyomort Magyarországon. De a kapitalizmus hozta vissza a nyomort és a szenvedést....

Trackback: Slota Orbánnal is kampányol 2012.02.08. 13:20:18

A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) az óvatos kezdés után erősebb fokozatra kapcsolt választási kampányában. Slota elővette régi, bevált, agyonnyúzott kártyáit, amelyek tuti szavazatokat hoznak: rasszizmus, nacionalizmus, magyarellenesség. Az egyik plakátjuko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása