Noha lenne web2.0-n túl is mit tennem, de nem bírom megállni, hogy ne kommenteljek. Ha pedig kommentelek, akkor előbb utóbb megjön a kedvem egész posztokhoz is. 

A blog akárhogy is, de maradandó forma, alkotó munka és alkalmas politikai cselekvésre, akár még valamiféle közösség építésre is. Persze a fizikai, való világbeli közösségek komolyabb dolgok, de azokat nem lehet egyedül beindítani. Másrészt a klub működtetésében nem találtam partnereket, ehhez kicsi ill. túl elfoglalt a politikai akármire is kapható network-öm. Szóval az ötlet fellobbanása óta eltelt 4 hónap óta nem nem sikerült a közéleti klubot elindítani, sőt még értelmesen több emberrel beszélni se, úgy hogy bármiféle benne vagyok én is tolom ígéretet kapjak. Egyedül meg nincs időm, energiám, ezért inkább itt kezdek vitézkedni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerk

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr53520496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása