Szerintem meg az van, hogy a 3. Magyarország elég sokszínű. Se nem Fidesz, se nem MSZP, se nem egyforma stílus. Abból pedig ilyen ütközések lehetnek.

Dopeman nem egy mélyértelmiségi, de legalább csinál valamit. Nyilván egy egyszerűbb és néha butább nyelvet beszél, mint a profi politikusok; mint Bajnai vagy akár a PM politikusai. Ugyanakkor Dopeman Zsigó Robika és Selmeczi szövegeinél nem mond nagyobb hülyeségeket. Pityinger-lázadó tényleg az ami, egy magyar rapper, aki Magyarország hátsó udvarának átlagánál sokkal okosabb, kiemelkedik közülük, de ettől még nem lesz automatice egy hiperpallérozott figura. Ő legalább tényleg hitelesen szabadságharcol, míg vele ellentétben Zsigó és Selmeczi az elnyomó hatalom, a Nemzeti Elnyomás Rendszerének hiteltelen vezérpropagandistái.

Bajnai jellemgyenge - mondja Dopeman, Ez azonban hülyeség, viszont annyiban igaz, hogy a 8-keres viszonylatban Bajnai tényleg puhapöcsnek számít, ott nem elhatárolódni szoktak, hanem futni, vagy visszaütni.

Aztán ez az Orbán szobor döntögetés körüli siránkozás. Pedig műanyag szobrokat döntögetni még mindig kevésbé kártékony mint a Tévé-székház felgyújtása. Ja, hogy Orbán vezért tisztelni kell?! Nevét egyszerű magyarok szájukra ne vegyék, a Szeretett Vezetőről ugyanis csak párttagok és hívek áradozhatnak észak-koreai stílusban. Hogy a színjáték Sztálinhoz hasonlítja az államosító, újbolsevik stílusú agresszívan hazudozó Orbánt és a Fideszt. Miért talán nincsenek hasonlóságok? Vagy talán a hasonlóság, az ami nagyon is fáj és eltagadni muszáj. Vannak persze különbségek is, nagy szerencsénkre, de ettől még az EU seggluka lettünk az utóbbi négy, ill. nyolc évben. A vezér változott, de az ország teljesítménye nem igazán. De ettől még a hasonlat nagyon is áll: ez egy reformbolsevik szisztem: ahol a pártagok és a Kubatov kommunisták, a fényes szelek legújabb nemzedéke egyenlőbbek, több gazdasági és álláslehetőséghez jutnak az átlag magyaroknál.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr715550903

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.10. 14:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karamblo 2013.10.11. 14:04:36

Pityingert még csak emlegetni is ciki. Ilyen alapon bármelyik lakótelepi, jó dumájú suttyót is ki lehetne emelni...

Ez a faszi , Pityinger egy főnyeremény,egy ajándék,nem elég a kiirthatatlan Fletó,a pislogó mamikedvence,a fűszívó,meg a többi suttyó proli,még itt van ez az ostoba tróger is a tutimegmondó,a strici aki mindenkit megbasz,aki elmegy lopni,a rémálom,meg amit akarsz.
Ha ezt a szedett vedett gittegyletet valahonnan pénzelik,mint ahogy kedvelt konteoelméletekben sokszor előfordul ez az idea,úgy a dotálók most a fejüket fogják,és falhoz állítják azt a faszt aki behozta a képbe "magyarország rémálmát"...
süti beállítások módosítása