Már több, mint egy hét telt el népszavazási botrány óta. Egy nappal rá Orbán a botrányról való figyelemelterelés miatt benyomta saját, menekültes népszavazását. Egy hete egy Fedor blogján, írtam erről a manipulációs kísérletről, amit most egy kicsit tovább szerkesztettem:

"Ez a mai Orbán-bejelentés csak terelés.Ha fontos, akkor egy hét múlva is fontos lesz, és majd akkor talán érdemes beszélni róla. Nekem amúgy egyre inkább kezd csömöröm lenni Orbán pitiáner manipulációitól. Rosszul vagyok, ha ezekre a valahol ijesztően ostoba, folyton ismétlődő "mi vagyunk a világ meg nem értett zsenijei, akik az igaz ügyért egyedül harcolnak a szemét Brüsszel-Moszkva ellen, aki szándékos betelepítéssel akarja tönkrevágni a Magyarországot" kaptafára menő sztorikra kell reagálni.

Ja, nem is vagyunk egyedül, mert még itt van velünk a szintén tisztán látó Putyin elvtárs. Aki amúgy tényleg Moszkva. Az a Moszkva, amit egy KGB-s elitcsapat vezet, vagyis ahol az egyik legbetegebb a szovjet hagyományt sikerült átörökíteni.

Szerintem meg ezekre a gyönyörű orbáni manipulációs kísérletekre verje ki minden nap Birca-elvtárs, és persze mindenki más a fideszes munkásörség bérkommentelő különítményéből. Mi meg, normális magyarok, foglalkozzunk azzal ami tényleg fontos. Nekünk, értelmes és a fideszes zsarnokság ellen küzdő magyaroknak most érdemes a figyelmet inkább a tegnapi balhénak szentelni, mert ez a rendszer valósága, az orbáni menekültes népszavazás meg az, amit a Nagy Testvér fel akar tálalni. Az elnyomó rezsim képernyőkön keresztül súlykolt manipulációja."

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr438440266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása