„Egy ilyen Orbánt kívánok Németországnak!” Németek Orbán tusványosi beszédéről

A posztra kattintva pedig kizárólag Orbánt dicsőítő német kommenteket találunk. Még egyszer mondom: kommenteket. Nem közvéleménykutatást, nem mértékadó lapok és emberek véleményét, hanem sikerült találni 20 db kommentet. Hogy mikert írtak, azt már nem olvastam el, mert ilyenből 1000-nek sincs hírértéke. Ha lenne, akkor ezen az alapon némelyik posztom kommentfolyamán végignézve, pl. a magyarok simán fasiszták, de minimum habzó szájú vadbarmok lennének. Pedig. 

Persze orbánizmus nincs Orbán-imádat nélkül, amihez kell az is, hogy a lakájmédia mindig látványosan össze-vissza ájuldozza magát egy szokás szerint értékelhetetlen, nálam a "Kocsma esze" rovatban futó Orbán-beszéden. És ezen még az sem változtat, hogy a Mandiner általában nem lakájmédia, de azért elég rendszeresen az. Nem egy mint mondjuk az MTVA -csoport, de azért kell néha egy kis dörgölőzés. Mert elég jól fizet.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr557672758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása