Mérges vagyok egy kicsit. Meg ideje is volt.

Mérges vagyok, mert éppen erről akartam írni. Már megvan legalább 66-ba, de még kéne egy-két nap hozzá, de betegek és éjszaka harákolnak, meg ordítoznak a kis puják. És akkor mit látok hétfőn? Hogy Gyuri bá csipkerózsika álmából ébredve jól keresztbe tolja a projektet az első visszavágós közleménnyel. A késve született posztot meg eztán lehet jól újrapozícionálni. 

De mégis csak nagy agykontrollos ez a Gyuri bá, hogy ezt témát így rám is teleszugerálta. Persze nem szugeráció ez, hanem nekünk liberákoknak ott van a fülünk mögött az oldschool kis rádió, amire New York - Telavivból 0-24-ben tolják az adást. Hogy vérét vegyük-igyuk a Keresztény-Európának, meg Magyarország anyácskának, meg Orbán-faterkának.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr3413345345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása