naphegyi vince 2017.04.13. 07:12

Zsóti fél

A Zsóti fasiszta. Ez volt az első cím, de levettem. Nem akarok a címben verbális erőszakot. Ezzel is tüntetek a Zsóti ellen. Szóval.

A Zsóti fasiszta. Zsóti volt már béka is, de az egy sokkal könnyedebb műfaj volt. Ez most kifejezetten nehéz. Nehéz megérteni az emberi lealjasodást, pedig hát itt jár közöttünk, egyre sűrűben ütközik a vállunknak, jóízlésünknek és emberi tartásunknak.Nem esik jól, de itt van. És ha itt van, megküzdünk vele.

Mert milyen is lenne egy igazi jobboldali féldiktatúra fasiszták nélkül? De lehetnék pozitív is: töltsük félig inkább teli a poharat. Milyen is lenne egy igazi jobboldali féldemokrácia fasiszták nélkül? A kamudemokrácia, a pocsék demokrácia sokkal pontosabb név persze.  El lehet képzelni, hogy ez a rendszer - a négy ugyanaz -  milyen lenne nélküle, de minek.

A történelem, vagy ha úgy tetszik, a magyarok istene ennél sokkal élesebb kérdést szegezett a torkunknak. Azt, hogy hogyan szabaduljunk meg ettől jobbunista rendszertől? De ezt a kérdést nem ebben a posztban fogom megválaszolni. Bár végső soron az is egy válasz, egy fontos kis lépés, hogy lerántjuk a leplet a rendszer propagandistájáról, és emberi lealjasodásáról. 

Igen, Bayer, a magyar újfasiszta újságírás, de még inkább propaganda jelese fél. Fél, hogy elveszti havi millás fizetését, amit a rendszer biztosít neki. Fél, hogy ha elmúlik ez a rendszer, akkor az lesz, aki valójában, egy lecsúszó és hanyatló elmebeteg egy reményeink szerint egyre egészségesebb demokráciában, egy mostaninál sokkal egészségesebb és becsületesebb lelkű Magyarországon.

Remélem, Bayer okkal fél, és közeledik a vég. De nem fog magától eljönni, minden becsületes embernek van felelőssége a közös cselekvésben. Ettől a cselekvéstől lesz valaki polgár, ha tetszik hazafi és nem csak a magyar ugar alattvalója.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr9312420947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.04.13. 08:07:43

Mitől lenne fasiszta? Persze ballib értelemben nyilván az, hiszen liberális szempontból mindenki fasiszta aki nem liberális.

Drizari 2017.04.13. 12:34:37

Egy igazi fasiszta szemében Bayer nem fasiszta.

Ma Baker 2017.04.13. 13:51:41

Fasisztáznak a liberálfasiszták és ha nem értenek velük egyet, kikelnek magukból, hogy hogy is mer valaki mást gondolni mint ők.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2017.04.13. 14:01:18

Bayer egy szar. Egy bunkó szar.Egy közpénzből eltartott pocakos ingyenélő.

chrisred 2017.04.13. 14:10:48

A Bayer-féléknek sosem jön el a vég, a jellemtelenség az egyik legbiztosabb túlélési taktika.

citrix 2017.04.13. 14:28:09

Bayert nevezhetjük fasiszta uszító ideológusnak vagy pufajkás kommunistának egyik se fedi pontosan a valóságot. Tény hogy Moszkva barát erősen oda húz a szíve. Egy közpénzen eltartott Orbán tollharcos, a rezsim lovaggá ütött gerinctelen csigája. Ő a keretény és a nemzeti, hahaha az év vicce.

metax 2017.04.13. 14:29:34

Bajer a '30-as, '40-es évek nyilas sajtójának stílusában írogat hosszú idő óta.

Vagy is nagyon is megállja a helyét az őt fasisztának való minősítés. Lehet fanyalogni, fejet a homokba dugni, fület befogni, vagy épp' elhazudni: a tényeken ez mit sem változtat.

metax 2017.04.13. 14:35:37

@citrix: "Bayert nevezhetjük fasiszta uszító ideológusnak vagy pufajkás kommunistának..."

Tökmindegy. Nyilasokból lettek anno a legjobb ávósok, majd munkásőrök.

citrix 2017.04.13. 14:48:48

@metax: A fasiszta és a kommunista ideológia egy tőről fakad: a deklasszált,tehetségtelen emberek hatalomra kerülése és a társadalom terrorizálása minden eszközzel. Mi a fasizmus: nemzeti szocializmus. No komment.

Pop40 2017.04.13. 15:02:06

Bayer nem fasiszta, hanem egy bolsevik párt bolsevik seggnyalója.

Mellesleg sokkal nagyobb figyelmet kap, mint amit megérdemel. Amit érdemelne, az egy 2x2-es cella lenne, amit megoszthat Viktorkájával.

Túlragozzátok ezt a senkit.

alfacharlybravo 2017.04.13. 15:04:15

Ferenc pápa szerint folyik a III. világháború, ez most egy ideológiai verbális csata? Hát igen Bayer olyasmiről értekezik amiről tilos mert csak main steam ideológia az elfogadott. BBB műsorában a háttérképpen arról siránkoznak, hogy a liberó hazugság leleplezése még mindig bűncselekmény.

Jakab.gipsz 2017.04.13. 15:23:42

A magyarság kollektív anyázását Kertész Ákos kezdte el, genetikusan korcs (..) stb. mert nem voltak eléggé jó kommunisták, Ákos nyugodj bele eszünk ágában sem volt, jó kommunistának lenni és az új szocialista embertípust létre hozni, pedig Lukács nagyon igyekezet és a tanítványai is.
Kertész Imre reflektált, "magyar ország értelmetlen" na vajon miért is?, talán mert velünk voltál te is (nyugodj békében).
Eli Wiesel pedig az aranytorkú szarka,(egy tuti zsidó plágiummal vádolta), mert ugyebár veszélybe a demokrácia, még a kitüntetést is vissza adta, megbüntetve azokat akik a nyitott társadalom ellenségei a konok magyarok, nem elégé jók liberális demokratának sem. Pedig K. Popper- és Don Soros elméletével a modern nyugati demokraták 100 % - a egyetértett, kivéve a nácikat, az antiszemitákat a rasszistákat és az LMBTQ-XYZ-fóbokat.
És most, hogy Zsóti is fél mi lesz velünk.
Gondolom ezért is várakoznak a kerítésünk másik oldalán a "jó-demokraták", lehet, hogy még is kevesen vagytok, az új és modern multikulturális ember típus megformálásához, Don Soros pedig türelmetlen.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.13. 15:31:56

@MaxVal BircaMan HJCD:

Mitől fasiszta?

Ettől:
„ …A cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és akkor ürít, ahol és amikor rájön. Ha valamiért ebben akadályoztatva érzi magát, gyilkol. Az kell neki, amit meglát. Ha nem kapja meg azonnal, elveszi és gyilkol. A cigányok ezen része bármiféle emberinek nevezhető kommunikációra képtelen. Leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. Mindeközben a cigányság ezen állattá lett fele az idióta nyugati világ „vívmányait” használja. Nézze meg mindenki, hogyan pózolnak a Facebookon, kezükben fegyverrel, nyakukon félkilós aranylánccal, pofájukon a „bármikor kicsinállak, te hülye magyar paraszt” kifejezéssel a „megélhetési bűnözők”. ...mindhárom potenciális gyilkos. Eo ipso gyilkos. Nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni...
Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan! ( A Magyar Hírlap 2013. január 5. )

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.13. 15:33:47

Ja, mellesleg ezért járt is neki egy lovagkereszt.

Weißkopf 2017.04.13. 15:56:28

Zsóti fasiszta? Nem is, ő csak félfasiszta. Mi is a félfasiszta? "A félfasisztát azért nevezzük félfasisztának, mert egészen fasiszta ugyan, de fél." (Mármint attól, hogy ez kiderül róla.)
(Gergely Miklós, Ludas Matyi, 1945)

Merlot 2017.04.13. 16:09:05

Nesze neked, Zsóti!
Kellett ez az újabb beszólás neked? :)))

Pedig ez a blog még finoman mondogat oda neked.
Olyat is hallottam már, hogy "lett volna ennek a büdös bunkó édesanyjának anno szecskavágó a p...ja, akkor nem rontaná itt a levegőt ez a félkegyelmű".

Hát Zsóti, valamiért nem szeretnek itt téged...
:D

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.13. 16:41:59

@MaxVal BircaMan HJCD:

Bmeg, az állatokról beszél! A birka nem állat?
"Az állatok meg ne legyenek. Sehogyan se. Ezt kell megoldani – de azonnal és bárhogyan!"

BÁRHOGYAN? Magyarul, ha nem húzzák magukra önként a földet, akkor majd rájuk dobáljátok?

2017.04.13. 17:01:13

Lényegében a sarló-kalapácsos mez lett csak lecserélve piros-fehér-zöldre. A játék ugyanaz. Még ezzel az új edzővel is.

n_dy 2017.04.13. 17:15:17

vince fiam, az indexen rohadt könnyű a címlapra kerülni, ha a másik oldalról mondasz bármilyen trágár, ocsmány, primitív szavakat ...
nos ez neked is sikerült, megkaptad az első oldalt és továbbra is várják számukra értékes gondolataidat ...
azt azonban ne feledd, hogy a magyar polgárok lényeges többsége még inkább összezár, ha ilyen trágya emberek kerülhetnek hatalomra, mint anarchista társaid, a ballibsi pártok ...
úgyhogy hajrá, hátha sikerül jövőre megint Orbánnak 2/3-ot elérnie!
ui.: ne feledd, Gyurcsány úgy kellett a fidesznek, mint egy falat kenyér...
most rajtad a sor

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 18:23:48

@MaxVal BircaMan HJCD: Már többször megbeszéltük, hogy bérkommentelő vagy. Szóval ne strapáld magad tovább a kétmondatos propaganda szövegek bemásolásával, mert töröllek.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 18:28:14

@Ma Baker: Ezzel letudtuk a jobbunista bullshitbingo klasszik fasiszta szóra adott sablonválaszát. Gondolkodás helyett a hozzád hasonlóknak megteszi. De ilyen sekély tartalommal jelenléted nem lesz tartós. Nem egy elitklub, de azért bizonyos határ alatt moderálok. Ha vitáról van szó, némileg konzervatív vagyok.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 18:44:27

@látjátok feleim szümtükkel: köszi, de nem kell vele vitatkozni, lásd kettővel feljebb.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 18:51:36

@Jakab.gipsz: mindig a másik kezdte, ezt úgy nagycsoportig megtanulja az ember. Amúgy mi közöm KÁ-hoz? Semmi. Nem tudom, h olvastam-e tőle egyáltalán valamit. Hisztis bácsinak tűnik, de lehet, h becsaptak. Nem volt kedvem utánajárni.
A hozzád hasonlók fejében persze összeköt a kollektív bűnösség. Szánalmas vagy. És igyekezz megőrizni a jómodorod, mert jobboldali trollokat kimoderálom, (a balosokat is, de nem tudok teljesen objektív lenni).

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.13. 19:41:04

@n_dy:

Látom megjött az erkölcs csősz is. A Bayer kurvaanyázása meg egyéb trágársága, és a miniszterelnök csicskázása a parlamentben miért nem zavar ennyire?

what.the.fuck 2017.04.13. 19:50:12

a bajjer egy csótány. es mint ilyen tul el mindannyiunkat.
ha kitör az atomháború ver eres szemekkel de épen fog elomaszni a romok alól.
o az első lancszam a vissza fejlődésben az ember allat evolúciós tengelyen.
hosszú nyelvével melyet eddig a gazdi seggeben tartott...ki tudja vonni majd a vízből az oxigént.
gerinctelenkent konnyen mozog a romok közt.
a sajat szarját is szivesen fogyasztja igy sokaig birja élelem forrás nelkul.
o a jovo embere...ize...allata.

Gazz 2017.04.13. 20:00:56

@MaxVal BircaMan HJCD: Tévedsz. Illetve hazudsz, mert tudod hogy tévedsz.

Gazz 2017.04.13. 20:03:34

Zsófi tényleg fél. Annyira tele a gatya, hogy Hont beleállt a kihívásba, hogy Zsóti azóta lapul, mint szar a fűben, hátha elfelejtik, hogy amikor elfogadták a kihívását, lányos zavarában beleszart a bugyijába.

Gyorgy Nagy 2017.04.13. 20:12:33

Igaz hogy a tek védi a seggnyalót mert beszart a nem borogató és kocsikat nem felgyujtó rendörökre nem támadó értelmiségiektöl ?

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 20:28:59

@alfacharlybravo: hát végül is lehet arról is értekezni, hogy a politikailag másként gondolkodó magyarokat meg kéne verni, csak aztán miért lepődik meg az ilyen, hogy lefasisztázzák. Mert hát nem mi is a fasizmus - nem a nácizmus - egyik fő ismérve.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 20:56:58

@Gazz: Nem a bunyó a lényeg, hanem az, hogy Hont visszarángatta a színpadra Agyarország egyik legnagyobb kútmérgezőjét, hogy égjen még tovább a pár hosszú, kínos pillanatig a rivaldafényben. Mert azért a többség számára ez könnyen dekódolható és egyszerre visszataszító is, ez a fidesz-széli gyűlöletparádé

Revolutionist 2017.04.13. 21:01:41

Igen, bizony, hamarosan eljön az idő, amikor ELSŐK KÖZT LESZ LÁMPAVASRA HÚZVA, a hazaáruló agyhalott náci orbáncsicska bayerpatkány féreg a kurva anyját...

alfacharlybravo 2017.04.13. 21:07:46

@naphegyi vince: Itt nem megverésről van szó a liberók gyilkolni bosszút állni akarnak. Igaza van Zsoltinak, hogy fel kell készülni a polgárháborúra, vagy keresztényi módon meghalni a vadállatok közt az arénában. Úgy látom, hogy megkezdődött a Budapesti tavasz az arab és Majdan mintájára.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.13. 21:38:14

@alfacharlybravo:

Neked elmentek otthonról.
A liberálisok nem akarnak sem gyilkolni, sem bosszút állni. Talán elég, ha összehasonlítod a 2006-os októberi zavargásokat a mostani tüntetésekkel.Itt nem repültek utcakövek, nem gyulladtak ki autók, és nem verték szét a tv székházat sem. Ha te valami mást láttál, akkor látogass meg egy szemészt.

alfacharlybravo 2017.04.13. 21:43:15

@látjátok feleim szümtükkel: Gondolod a Szírek és az Ukránok gondolták, hogy romhalmazzá változik az országuk némi vélemény különbség miatt? Ha itt a libsik erőszakos úton megbuktatják a kormányt akkor itt is háború lesz.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 22:10:54

@alfacharlybravo: a képlet egyszerűbb, a nemzetközi kontextusnál fontosabb a lokális. Magyarán hülye vagy, és hülyeségeket beszélsz.

alfacharlybravo 2017.04.13. 22:15:17

@naphegyi vince: Én meg gazembernek látlak, de ez teljesen lényegtelen az ügy szempontjából.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 22:28:05

@alfacharlybravo: de ha empatikusabb akarok lenni akkor, elég furcsa politikai katyvasz kavarog a fejedben. azaz már láttam ezeket a katyvaszos üzeneteket: ezek erősen átfednek az orosz propaganda üzeneteivel. ideje felébredni.

alfacharlybravo 2017.04.13. 22:32:04

@naphegyi vince: Mindegy majd meglátjuk, hogy igaz lesz-e Magyar Bálint Majdant vizionáló forradalma.

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 22:32:22

@naphegyi vince: pedig csak egy magyar ember vagyok, aki mást mer gondolni mint te. amúgy te sem alanyi jogon vagy -már megbocsáss- hülye (= csak azért mert más mondasz mint én), hanem egészen konkrétan azért, amiket itt összezagyváltál

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.13. 22:44:32

@alfacharlybravo: Majdan egy ukrán jelenség volt, mi azért jóval előbbre járunk. ha orbán putyinista is, akkor is a legnyugatibb putyinista. Magyarország máshonnan indult és azért messzebbre is jutott, mint a 3 balti kivételével az ex-szovjet tagállamok. Mondjuk az ciki, hogy a baltiak a nyugat-szovjet szintről elénk is kerültek (csak az észtek, esetleg még a litvánok). Ez a 25 évnyi lassú haladás, azért nem olyan könnyen visszafordítható, bár orbán keményen dolgozik rajta. sőt az is biztos, h a rendszere legitimációját az adja, h teljesen sosem megy vissza. Aztán a relatív gyenge előrehaladást ünnepelteti hatalmas sikerként. Nézd már meg a szlovákokat, a cseheket, a lengyeleket. Alig van olyan közép-európai EU-tag, aki nálunk kevesebbet zárkózott volna fel, talán csak Bulgária és Horvátország.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.14. 07:55:51

@alfacharlybravo:

Rossz a szemed. Hol látsz te erőszakos megbuktatásra irányuló folyamatot?

alfacharlybravo 2017.04.14. 08:01:48

@látjátok feleim szümtükkel: isȧ, por ës homou vogymuk. Ja, a neten csak remény, hogy tegnap vagy ma megbuktatjuk Orbánt a patás ördögöt?

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.14. 10:11:48

@alfacharlybravo:

Szerintem te, és itt trollkodó társaid nem lehettek olyan öregek, hogy a kádárizmust személyesen tapasztaltátok volna. Én nem kívánom neked meg a többi tőlem fiatalabb honfitársamnak sem, hogy személyesen tapasztaljátok, de a jelenlegi kormány sajnos rákényszerít titeket erre. Csak nem tudjátok, mert nincs mihez viszonyítanotok. Kivéve azokat, akiknek van elég ész a nyakuk fölötti golyóban, és nem szopnak be mindent első hallásra. Meg voltak már hosszabb ideig nyugaton, és tudnak különbséget tenni.

Ti meg menjetek kicsit keletebbre, oszt majd ha onnan visszatértek, akkor másnak látjátok azt ami ma van ebben az országban, és nem dicsőitiek a fideszt annyira, mint eddig. Mert ők az idő kerekét visszafelé forgatják. Bayerral az élen.

orbán nem a patás ördög, de attól sokkal rosszabb, mert az ördög következetesen örgöd maradt mióta kitaláltatott, de Orbánon már volt annyi köpönyeg, hoyg ki sem látszik belőle. Pl. volt már a sosorpénzek haszonélvezője, és most irigyli másoktól, ha azok is kapnak belőle. Azok, akik kimentek tüntetni.

Figyelj!

"Az 1989 augusztus 26-án megjelent HVG a magyar politikai élet "enfant terrible"-jének" nevezi Orbánt, aki a "Miből él?" kérdésre a következőt válaszolta: "A Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft-től havonta 5-10 ezer forint szerkesztői honorárium." Húszezer forint akkoriban nagy pénznek számított, mai értéken számolva ez meghaladja a 310 ezer forintot, ami minden bizonnyal óriási segítséget jelentett a pár hónapos Ráhelt nevelő, Szolnokon élő Lévai Anikónak és Orbán Viktornak."
sztarklikk.hu/kozelet/soros-gyorgy-125-millio-forintot-adott-orban-viktoreknak/323053/

Mellesleg én 89. augusztusában nem kerestem annyit, mint amennyit Viktor hazavitt havonta. Pedig akkor már sokkal több ledolgozott munkaévem volt. Arról meg jobb, ha nem is beszélünk, mi jutott neki, nekem és neked 89. óta.

alfacharlybravo 2017.04.14. 10:24:58

@látjátok feleim szümtükkel: Átéltem nem teljesen személyesen a Rákosi féle borzalmas kazár diktatúrát, a beadásokat a mezőgazdaság erőszakos kollektivizálását az 56 forradalmat. Kádári soft diktatúrát. Majd 4 évig 1987 töl vendégmunkás voltam Nyugat Németországban ahol be kellett látnom, hogy a szabad világ ugyan olyan diktatúra mézes madzaggal nincs kiút. Ma már szégyellem, hogy bevettem a nyugati tetves propagandát. Orbán tényleg egy köpönyeg forgató az SZDSZ ifjúsági szervezetének képzelte magát, de azok elküldték a sunyiba úgy látszik ismerték. Érdekes, hogy belátta és megfogadta a próféták szavát és megjavult. Veletek ellentétbe akik a prófétátokat inkább üldözték vagy megölték, mert az kényelmesebb mint jó útra térni. Amúgy voltam Moszkvában 2012

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.14. 12:15:25

@alfacharlybravo:

Többire nincs érved?;D

Az nem derült ki neked mennyi föld, hány kastály, halastó, szálloda balatini kikötő jutott.

látjátok feleim szümtükkel 2017.04.14. 12:17:36

@alfacharlybravo: "Amúgy voltam Moszkvában 2012"

te az igazmondó juhász vagy a fideszben?

"alfacharlybravo 2017.04.10 06:50:26
@Sexual Harassment Panda: Én is választottam, de kirúgtak, Oroszországba be sem engedtek."

naphegyi vince · http://liberator.blog.hu/ 2017.04.17. 22:50:39

@látjátok feleim szümtükkel: szép munka. viszont az is igaz, h kábé pár mondatból meg lehet állapítani, h egy moderálásra érdemes szerencsétlennel van dolgunk. so azért moderálgatok, h ne ilyen szerencsétlenekre csesszük el az értékes időnk.
süti beállítások módosítása