Az MNB-botrány óta két nagyon fontos elemzés, világleírás látott napvilágot a mostani Magyarországról. Az egyik Tölgyessy Pétertől, a másik Orbán Krisztiántól /Publius Hungaricustól.

Tölgyessy Péter a magyar politikai rendszerről szóló leírása nagyon átfogó, és azon túl hogy több ponton helyes, a vitatható pontoknál kiegészítve elég pontos teljes világleírás készíthető belőle.

Orbán Krisztián féltudású elit leváltásáról szóló szent átka még ma is meghatározó számomra, noha nekem egy saját változatom van a féltudású politikai témára. Orbán Krisztián újbóli feltűnésének színhelye is érdekes, mert az Elit konferencián ha nem is eget rengető erővel, de Fidesszel szemben kritikus magyar polgári jobboldal és a centrum képviselő gyűltek össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://liberator.blog.hu/api/trackback/id/tr838753648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása